05 ianuarie 2009

Hocus- Pocus... Fat-Frumos

De unde datina ca de Boboteaza sa te apuci sa furi de la nenea popa busuioc, sa pui sub perna, doar-doar il visezi pe Gogu cantandu-ti o serenada? Daca se intampla sa iti apara in vis, ce te faci cu Vasilica, actualul? Ii spui: " 'Pare rau, io ma marit cu Gogu, n-ai tu treaba" ? ! :))

Mi-e teama ca daca ma tin de traditie o sa il visez pe Freddie Prinze Junior si daca nu ma marit cu el peste cativa ani poate ma oftic ca nu i-am iesit mai des in cale. Mai bine dorm cu Martinel al meu si gata... nu ma mai marit :))

4 comentarii:

Anonim spunea...

frumos martinelul tau...poate te mariti cu el:D

CDG spunea...

women and their teddy bears...

Flore... spunea...

oricum ar fii prea tarziu ..sa vrei si tot l-ai pierdut pe Gogutza!Aseara s-a pus busuioc sub perna( sau nu ?nu te contrazic...doar ca am auzit pe la birou fetele azi ca si-au pus de azinoapte :p)
Stai linistita ... nici eu nu mi-am pus busuiocul...

Dana Andrei spunea...

Mie mi-e frica sa-mi pun busuioc sub perna, cine stie ce Fat-Frumos pierdut imi apare prin vis. :))
Mi-am pus mai demult. Si am visat un balerin (in colanti), eram convinsa ca am sa ajung prim-balerina la ONB. :D Dar n-a fost sa fie. :)) Si alta data am visat un tip(prieten foarte bun) care ulterior s-a dovedit a fi gay. So, am hotarat sa nu-mi mai caut ursitul si nici sa-l mai astept. Mai bine nu ma mai marit. :P
E timp, asa ca nicio graba. :)