05 octombrie 2008

inelul de plastic...

A inceput o "super" emisiune la euforia tv - Inelul cu diamant-, cu ajutorul careia fufe precum Magda Ciumac isi cauta un fraier care sa le intretina. Imi pare rau ca cel care isi cauta soata este Calin Fusu (neogen)...

Alea cica vor sa investeasca banii luati in schimbul inelului. Pe naiba. In ce sa investeasca? In putin creier? Sau Magda o fi vrand sa isi schimbe bona manelista? hmmm... Oricum ea a declarat ca isi doreste sa devina un fel de Monica Columbeanu (scuzati cacofonia, dar trebuie sa recunoastem ca e demna de trecut in lista celor acceptate in limba romana :)) ).

Pana la urma, toate au o poveste trista, toate sunt sincere, ele nu vor decat sa castige banii cinstit... nimic mai mult... :))

2 comentarii:

Anonim spunea...

cu inel sau fara,fetele isi fac reclama si maine poimaine vor fi urmatoarele vedete din telenovele,ne vor canta si incanta:)) sunt smechere,ce pot sa zic?

Anonim spunea...

din pacate rasa de astfel de femei se extinde tot mai mult la noi.nu mai exista romantism, nu mai exista nimic frumos atunci cand vezi o femeie care arata mai bine pe strada, pt ca stii ca ea asteapta pe unul plin de bani care s-o duca la milano si sa-i faca toate poftele.