09 iulie 2009

Nu stiu altii cum sunt....

Dar eu, cand ma gandesc la Vama Veche, la locul unde mi-am petrecut aproape 2 zile din viata cu o "mana de bloggeri"... imi vine sa plec din nou acolo. :)

La initiativa lui Bobby Voicu, cu cel mai mic efort s-au strans 9 oameni cu chef de viata si dor de duca: el, JE, Adrian Ciubotaru- pe care il stiam de undeva... l-am vazut la radio :)), Sorin Rusi, Alexandru Negrea (Buddha), Diana, Vlad Balan si Asociatia CSG (un cuplu foarte simpatic).

Plecarea s-a stabilit la ora 10 de dimi, dar cum un blogger nu are program, desigur, s-a ajuns pe autostrada soarelui muuuult mai tarziu. doar nu era sa plecam cu stomacul gol, fara cafea bauta...

Oprire: Adamclisi, sa il vedem pe nenea Soare, ce avea multe de povestit, nu numai despre ruinele de acolo ;) Cred ca numele lui are maaare legatura cu specificul locului :mult prea mult soare. Cred ca daca mai intarziam 5 minute ne puteam numi "bloggeri prajiti"Acolo a descoperit Buddha "casa" unui Piton/ Vipera si ca sa aiba dovezi, a facut filmuletul acesta unde ne explica "en detail" tot ce se vede.Eah, radem, glumim, dar sa mai si plecam. Am ajuns in 2 mai. Baie. Am plecat din 2 mai :)) Vama. Lovely. Trimis in "recunoastere" pe Adrian si pe Buddha, sa gaseasca ei cazare si pentru noi, ca la ce spirit de negociere aveam.. ehe... Vila Doriana ne-a gazduit pentru o noapte. de fapt, doar pentru cateva ore ramase din noaptea petrecuta in mare parte pe plaja, dansand pe muzica relativ veche- asta pentru cine nu era deja in apa :) Degeaba s-a chinuit Adrian sa ne invete cum este cu dansul tribal. Tehnica lui este unica si foate greu de copiat, asa ca ne-am lasat pagubasi.

Iar pe final, asa, ca sa fie treaba treaba, am fost atacati! la modul cel mai serios. Agresorul nu ne-a cerut decat sa ii promitem ca mai facem #twitscapades . si ce era sa facem?! am promis! (S-a auzit acolo, in spate?!) Dovada:
Atmosfera din Vama (desi nu mai fusesem acolo niciodata) este atat de aproape de sufletelul meu, incat cred ca o sa ma intorc curand. Poate doar ca sa mai mananc niste clatite cu nume ciudate:Atmosfera din Vama (desi nu mai fusesem acolo niciodata) este atat de aproape de sufletelul meu, incat cred ca o sa ma intorc curand. Poate doar ca sa mai mananc niste clatite cu nume ciudate:

Au mai povestit: Diana, Sorin, Vlad, Adrian, Buddha

8 comentarii:

sorin spunea...

Ghiciti cine era sub ochelarii de soare:))

Anonim spunea...

te-ai cam distrat :)

Ela spunea...

E si greu sa ghicit personajul.... :P Se pare ca v-ati distrat fain :)

justDan spunea...

upiii, Vama inca se mai lasa descoperita..... daca ajungi acolo si sambata asta, spune, vama kid:)...
felicitari:)

Bogdan Epureanu spunea...

Ma bucur ca ti-a placut Vama, dar sa stii ca acum cativa ani era si mai fain acolo...

ZuZu spunea...

Şi tu eşti tipa cu limba veşnic scoasă? :)

Corina-Maria Scheianu spunea...

@Bogdan Epureanu @justDan am destul timp sa o "descopar". ;)

@ZuZu nu recunosc nimic!

asdada spunea...

Mda, din cauza alora ca tine se ducea naibii Vama! Plecati, bah bloggerii naibii, in alte locuri! Jet.