30 aprilie 2010

PURifica-te!

Intr-o lume ideala, ca cea din balonul meu de sapun, toti sunt buni, nu exista RAU, viata e roz, nu are ce sa se intample. Dar in calatoria lui, balonul ala de sapun intalneste ceva in stare sa il sparga, sa il distruga in cateva secunde si ... PUF!... bubbles bubbles bubbles! Sa spunem ca sapunul nu a fost unul bun si asa cobori pe pamant fara sa vrei. :)



















"Peretii protectori" ai lumii tale ar fi mai rigizi daca ai lua masuri din timp.


PURE by Kaspersky Lab

Se ia un local de fite (pe care le lasi la intrare!), se aduna o mana de oameni (crema societatii), se aduc doua blocuri de gheata si reteta unui eveniment reusit este gata!

Teodor Cimpoesu a facut "intrarea" si cand a vrut sa fluiere... a aparut George Pistereanu! Ne-au "povestit" despre cat de importanta este protectia si cat de eficient este sa o detii (in mediul online, desigur). Senzatia serii au fost cele doua blocuri de gheata sculptate in fata noastra de un nene care face arta cu fierastraul (pariez ca e un sensibil).

Abia astept sa imi instalez "Purificatorul", sa vedem cum functioneaza! Sunt convinsa ca nu o sa ma dezamageasca, imi va dezamorsa bombele ce asteapta la cotitura, iar balonul meu de sapun va ramane intact!


















Si da, omul sfinteste locul!

Un comentariu:

Simona spunea...

Auzi dar pe blog mai scriem si noi sau asteptam pana creste pomisorul?