18 februarie 2010

De aruncat un ochi . . . sau doi!

Acum o luna si fix doua saptamani am primit o leapsa "interesanta" de la stimabilul Andrei Basoc aka Andu. Si cum inca suntem in 2010, sa vedem ce vrea de la viata mea: vom realiza o lista cu 10 bloguri din anumite arii de interes, poate chiar specializate si le vom impartasi cititorilor.
Ei bine... asta presupune sa ma "laud" cu blogurile pe unde arunc eu un ochi cel putin zilnic.

Sa vedem ce am ales (in ordine aiurita.. ca mine la ora asta):

1. inegalabilul, incomparabilul, de-toti-iubitul, respectabilul, preacunoscutul Cabral. De ce? Pai: cum sa nu ii adori stilul?

2. Daca spun ca il citesc pe Zoso, ma impusca cineva? dati cu masina peste mine? strigati dupa mine pe strada? nasol, mie chiar imi place :)

3. Pentru ca el nu umbla cu chinezarii si chiar scrie "misto", i now present you: Chinezuuu (face chestii misto pentru sportul romanesc, ar trebui ajutat mai mult, zic)

4. Pentru ca e din domeniu (da, sunt piarista :)) ): PrProgress. A fost o incercare (nefinalizata, din pacate) de a scrie pe acest blog. Cu toate acestea, ruleaza fin :)

5. Tot pentru ca sunt piarista: PrAward.

6. Tanarul ex-Buddha, actual Alexandru Negrea - cica asa il cheama pe el in buletin, dar io nu cred, Buddha ramane Buddha oriunde s-ar duce :)) - omoara-ma! Daca vreti sa il auziti, vedeti, dati pe Radio Lynx. (chiar poate fi vazut la radio!)

7. Un blog plin de chestii cul Stiupecineva.ro

8. Filozofeaza putin prea mult, dar se spune despre el ca este cel mai cul din online. Asa sa fie oare? Zicem ca el, facem ca noi :)) - Adrian Ciubotaru

9. Plaaaace de Jeremy Wright si cartea lui Blog Markething. Frumos.

10. Cum sa lipseasca Copila Blonda? Ar fi culmea! Blogul ei este bun de pus la rana, jur! Daca pana acum nu ai citit macar un articol al ei... pot spune ca "esti degeaba"!

Nu or fi toate bloguri de nisa, dar plac la mine mult! Asa ca Andu, te rog sa nu faci ca trenul pe linie daca observi o mica "abatere" de la ceea ce ai cerut tu :))

4 comentarii:

olahus spunea...

Visez la ziua cand o sa apara si blogul nostru. pana atunci, mersi de linkuri

un coleg de metropotam
(cred ca stii cine e O., dar just in case)

olahus spunea...

cred ca trebuia sa adaug un smiley, sa nu se inteleaga ca am pretentii.

asa ca: :) :D ;)

Alexandru Negrea spunea...

Mulţumesc pentru aprecieri. Ciocolata e pregătită :)

Corina-Maria Scheianu spunea...

@Alexandru Negrea asa asa. sa fie milka. si nu cu stafide :)