03 noiembrie 2009

Pune mana si citeste! :)

lecturi

Noi (ceata de 60 de "umani") am citit azi la metrou. Prin metrou. In fata ta. Langa tine. Cu tine. Da da, si o sa mai facem asta, pentru ca TU ai o lene crunta cand vine vorba de citit. Poate asa te motivam.

Uite, Adrian Ciubotaru si Dan Dumitrescu s-au gandit la asta si au pus la cale un plan maret. sa te faca pe tine sa pui mana pe o carte in metrou. fara sa gasesti scuze de genul "sunt selectiv in ceea ce priveste cartile" - pentru ca tu habar nu ai sa citesti! sau "nu citesc pentru ca metroul se misca si imi stric vederea" - come on! macar de ti-o strici citind o carte, nu etichete!

Ia gata! Ia cartea cu tine in metrou, in RATB, oriunde. citeste-o si peste o saptamana te ascult. ca in clasa intai. si asa ne pierdem viata in mijloacele de transport in comun.

Dupa ce ai pus mana pe o chestie d-aia cu coperti colorate, (chiar si Capra cu trei iezi, daca nu ai citit-o la timpul ei) felicita-i pe oamenii astia, ca merita! Ai auzit? Si da cartea mai departe!

Te pup, cititorule!

4 comentarii:

ioana spunea...

"Sunt selectiv in ceea ce priveste cartile" :))

Alina spunea...

Asta chiar nu o pot uita. Macar a formulat frumos. Deci stia si intelegea limba romana:))

ioana spunea...

Macar am incercat.. :))

ics spunea...

Da, draga, ochii se strica daca se misca scrisu.... nu stiai? Dar mai e o scuza p care nu o zice nimeni..... ca ii e rusine.. dar se crede cititor: .pdf, .txt, si alte fisiere, nu fac parte din carti, deci daca citesti 'Scufita_Rosie.pdf' nu te face cititor, deci nu esti in masura sa-ti dai seama cand altcineva citeste oldschool, ca o carte nu are display-ul aprins! :D