04 iulie 2009

In 2009.... inca se mai poate

Nu e corect ce se intampla in tara asta ce se vrea democrata. deloc. cum sa ai tupeul sa razi de culoarea pielii unui om? daca tu te-ai fi nascut ROZ ce te faceai? trebuia sa radem de tine? aaaa, da! asa cum ai invatat si tu sa faci. daaa, tu, Cristi Brancu! ;) ah, si tu Florin Petrescu!

Tot respectul pentru Cabral si pentru ceea ce face. Sper ca articolul lui sa deschida niste ochi si sa lumineze niste minti. probabil intunecate de la vreme..

2 comentarii:

Ionut spunea...

Eu n-am starea de spirit necesara sa-i citesc toate prostiile lui Cabral ... mai ales ca textul e lun si greoi de parcurs, ce ma intereseaza e link`ul cu ce s-a zis in emisiune ... vreau sa vad si sa aud ... ca fiecare isi da cu pararea, dar nimeni nu spune ce s-a intamplat! Vreau sa ma rad si eu! :D

Andreea spunea...

e grav ce se intampla in tara asta. rasism pe fata, la televizor.

acest nimeni, respectiv florin si nu mai stiu cum (nu m-am obosit sa-i retin numele) ar trebui sa-si ceara scuze public, dar la mintea lui redusa, lui i se pare ca a facut ceva senzational.

in fine, ideea e ca ar trebui toti sa ne cerem scuze fata de cabral si sa ii multumim ca exista, pentru ca el a deschis mintile multor persoane prin felul lui de a gandi.