01 iunie 2009

La multi ani, pustiulica!

Azi am avut o zi . . . cum sa ii zic sa se inteleaga mai bine? hmmm. Superba! Dupa ce a plouat ieri cu galeata, de ziceam ca vine inundatia peste noi, astazi a fost foarte cald.. dupa suflet!

Am fost in parcul Carol cu Metropotamul, ne-am jucat ce era de jucat, asa, cat sa iasa la suprafata copiii din noi. si nu ne-a trebuit mult!

Eu, pe persoana fizica, am tocit paletele de badminton! dar nu asa, oricum, ci grav! "ai em za mastar av badminton"! si Hoinaru este rugat sa se abtina de la comentarii :))


Si cum orice efort trebuie rasplatit pe masura, nu se putea sa nu mancam si noi ceva, ca doar ne respectam. Am bagat usor o pizza, la terasa fiind (Propaganda), ca sa aratam ca putem.


O zi minunata, ce sa mai... atatia oameni misto, cu atat de multa energie de scos la iveala. Fix cum imi place mie.

Multumim Metropotam!

P.S. La multi ani Carmen Rusu si Alex Veja. Love u guys!


4 comentarii:

OLiX spunea...

zi de nota 10!! ;) me happy!

sorin spunea...

o zi frumoasa alaturi de oameni frumosi:)

Anonim spunea...

a fost super.

si, pentru conformitate, ziua a fost alaturi (si sustinuta) de Metropotam, dar si de www.JocSotron.ro ...caci ei au adus palete de badminton, mingi de volei, o parte din creta de pe acolo...ah, si sa nu uitam marele succes, Twister-ul... :)

deh...ideea Metropotam legata de ziua copilului a fost mult prea potrivita pe sufletul celor de la JocSotron.ro. :)

la cat mai multe zile de genul asta! :D

kristinna spunea...

ma speriasem,in prima poza aveam impresia ca esti pe bicicleta :-j am uitat ca u nu stii sa mergi :)) ups,nu trebuia sa spun asta,nuh? :-s "earta-ma"!