18 noiembrie 2008

Web 2.0- Tehnologie si aplicatii

Astazi am participat si io, ca tot omu' interesat de web 2.0, la conferinta organizata de IDG si Republika Interactive. Buna alegere am facut, multumita Dianei Georgescu si celor 2 persoane care m-au suportat atatea ore: Bograma si Caelea. Thx guys, si promit ca data viitoare sa stau la poze.

Pe langa faptul ca m-am intalnit cu cateva persoane pe care nu le mai vazusem de ceva timp (printre care si piticul de Stefan :)) ), am aflat multe lucruri noi cu privire la modalitatile de "exploatare" a web-ului. Si sunt muuuulte, believe me!

Noroc cu umorul lui Bobby Voicu si al lui Mihai Pricope, care au mai descretit fruntile, ca altfel ni se incingeau rau creierii si iesea o tocanita pe cinste.

Locatia (Radisson SAS Hotel)? Ireprosabil! Singurul lucru pe care l-am regretat a fost ca vremea nu a fost de partea mea, ca as fi profitat putin de piscina. Prea imi facea cu ochiul, dar am reusit sa imi stapanesc sentimentele :))

Iata si o poza facuta de Caelea. Asta ca sa va fac ciuda pana la capat :)

4 comentarii:

cavalera' noii lumi spunea...

Maine iti dau si pozele facute la conferinta , prelucate un pic, aranjate, ca la asta cu telefonu mi-a tremurat mana de la AC-ul din sala.

Anonim spunea...

Imi pare bine ca ti-a placut. Eu am aflat o groaza de chestii noi si interesante si cateva la care voi sapa mai adanc. :P

Anonim spunea...

Frumos realizat....:)

Anonim spunea...

multumiri in numele echipei si ma bucur ca ti-a placut. stay tuned! avem un "data viitoare" in plan ;)