23 octombrie 2008

Comportament de mileniul 3

Aseara, pe blogul lui olix, citeam despre “bun simt, tupeu, nesimtire”. . . cu care din acestea 3 te descurci mai bine in secolul 21?

Tind sa cred ca tupeul iti aduce multe beneficii, pentru ca daca nu il ai, multi te iau drept prost, sau “pampalau”, desi nu asa ar trebui sa stea lucrurile.

In ceea ce ma priveste, bunul simt primeaza, desi am avut de multe ori de pierdut cu asta, in favoarea celor mai “infipti”. Nu de putine ori am ajuns la concluzia ca Life is Unfair, dar valorile morale nu trebuiesc incalcate sub nicio forma. Daca sunt data afara pe usa, incerc sa intru pe geam. Si daca e la etaj, fac rost de o scara ;)

3 comentarii:

Anonim spunea...

daca ai prea mult bun simt esti luat de prost. daca ai prea mult tupeu este categorisit ca tupeist si tot nu-i bine, iar nesimtirea este in top si se aplica rar in cazuri extreme. cred ca trebuie sa jonglez ca sa nu iesi in pierdere.

Anonim spunea...

toate au o limita. trebuie sa stii sa gasesti echilibrul intre ele. recunosc ca eu uneori dau dovada de prea mult tupeu...dar incerc sa las loc bunului simt

Anonim spunea...

exista o limita intre cele prezentate de tine iar daca o sari devii nesimtit in buna regula