01 septembrie 2008

zi proasta

declar ziua de 1 septembrie una din cele mai proaste zile ale mele :(

de ce? pai.. din mai multe motive: 1. am fost acuzata aiurea pentru ceva ce eu nu am facut
2. sunt obosita
3. ar mai fi ceva, dar e strict secret :D

voua vi s-a intamplat ceva rau astazi? :(

4 comentarii:

Cricket spunea...

Doamne ce bine am si eu unde ma plange :))!!! Pai de dimineatza a fost super k ca am aflat niste super vesti :), insa dupa m-am trezit ca am de facut o mie de lucruri intr-un timp tare scurt si ca toata lumea are nevoie de cate ceva de la mine :(. In plus am aflat niste vesti tare proaste legate de cineva drag. Pe ziua de azi am primit pe mailul de scarbici 15 mailuri si am raspuns la 0 dintre ele :)).
Sa speram ca se vor schimba lucrurile si ca zilele urmatoare va fi mai bine :). Sa ai o saptamana frumoasa :) !

dani_politim spunea...

Asadar...o zi care a inceput foarte devreme, si mai precis la ora 00:00, pt ca nu am dormit deloc noaptea trecuta. La ora 5:00 eram deja in gara din TM pt a pleca spre Buc, acolo unde trebuia sa debutez la noul loc de munca.Culmea, fix azi, fix cu cateva minute inainte sa ajung eu, langa Orsova, a deraiat o locomotiva care mi-a dat peste cap totul.Normal, am ratat prima zi de serviciu,eram rupt de oboseala, gatul ma durea si eram ragusit.Dar consolarea mi-a venit imediat in minte: Poli-Rapid 1-0, cu o seara inainte :D

dani_politim spunea...

Pentru ca nu mi-a mai intrat in comentariul anterior am sa spun aici ceea ce mi se pare esential. Atunci cand totul pare sa mearga pe dos, incearca sa iti gasesti gandurile pozitive pentru a reusi sa treci peste toate.

Sorin Grumazescu spunea...

Mama ce s-a potrivit. Azi am avut si eu o zi groaznica. Da mi-a trecut cand am ajuns acasa.

Si apropos, imi place blogul tau. :)