31 august 2010

It's so fluffy!

It's so fluffy I'm gonna die! - din Despicable me - filmul pe care urmeaza sa il vad, legal sau nu :)



Poate va intereseaza si fan page-ul de pe Facebook!

30 august 2010

Piar/ edvartaizing

#conformunorstudii peste 60% din poporu' respondent de sondaje este de partea publicitatii sau a pr-ului. Gallup a demonstrat asta prin cateva sondaje - cetateanu' si-a dat cu presupusul privind cele doua activitati si s-a ajuns la concluzia ca oamenii din domeniu isi fac bine treaba. Chipurile.

Rezultatul: 6% prea optimisti - probabil piaristele, 27% au fost neutri, in timp ce 11% au o parere foarte negativa - probabil sunt influentati de Basescu :)) ). Restul nu a mai contat.

#conformunoraltestudii muncim in continuare in Advertising/ PR si nu inchidem taraba. . . Mai ales ca ies pe banda absolventii facultatilor de profil. Pentru ca se poate.

In stil rihannian...

Pentru ca ii cam place sa se joace cu imaginea ei... si pentru ca poate:

21 august 2010

Belgium. Brussels. Brugge. Beautiful.

Vara aceasta mi-am petrecut vacanta la Bruxelles, cu o mica "oprire" in Brugge:

Charleroi, undeva aproape de capatul pamantului... vant puternic, 13 grade. Wizz Air a aterizat si Danutza si Corinutza (mum & I) au incredibila idee - absolut geniala - de a se duce sa isi pudreze nasul inainte de a face Check Out-ul. A se citi: am mers la buda pentru ca era prea multa lume care astepta sa plece si nu se mai putea :) De ce zic geniala? Pentru ca in cele 7 minute cat am stat acolo, s-a terminat tot, s-au inchis ghiseele, toti au plecat acasa, au inchis si usa dupa ei! DA! Am ramas blocate in terminal! What to do, what to do? Call 911 :)) Eh, pana la urma am reusit sa iesim de acolo si cu nasul pudrat si cu ok-ul din partea femeii de serviciu care ne-a verificat poza din buletin :)) - Mai ceva ca la romani!

Cum iesi din aeroport, in dreapta este autobuzul catre Bruxelles. 13 euro - one way, 22 euro daca vrei sa te intorci tot cu ei. Si vrei! Pentru ca sunt 53 km intre Aeroportul Charleroi si Garde du Midi din Bruxelles. Aproximativ o ora de mers. De aici (Gare du Midi) te intereseaza ce faci! Noi am ales sa luam metroul pana la hotel (5 calatorii Jump - 7,30 euro). Soc, panica si teroare! Statia era chiar sub Crowne Plaza (unde aveam rezervare).

Respirat aer rece, simtit ploaie, cazat in camera cu pat mare si pufos. Dupa un pui de somn am plecat in Parc du Cinquantenaire si am descoperit ca strada pe care stam noi - Rue de la Loi - este pliiiina de Comisii Europene si foarte aproape de acest parc. Frumos!

O noua zi, noi vizite, noi perspective... Grand Place cu minunatul covor de flori ce se face o data la doi ani, in august. S-ar zice ca am nimerit perfect, mai ales ca intre 13 si 15 august a fost si Summer Festival, cu Gotan Project. Pe aici (Grand Place) te invarti ca un titirez, mai ales pentru ca sunt o tona de chestii de vazut, statui pe fiecare casa, cu o legenda extraordinara... Manneken Pis - pustiulica nerusinat :)

Atomium-ul desi ai zice ca e in centru.. este la penultima statie din nordul orasului, adica intr-un fel de Pipera :) - margi cu metroul - la suprafata - pana te plictisesti si inca doua statii.

Brugge: un oras care .. ruleaza fin! Cladiri din 1400 acum cafenele, trasuri, plimbari cu barca.. este un fel de Venetia de 10 ori mai frumoasa. Are pana si "Romeo & Juliet's Balcony". Cu siguranta imi voi rezerva cel putin o saptamana din viata asta doar pentru Brugge! Merita din plin sa te plimbi cu aparatul foto intr-o mana si cu umbrela in cealalta :x

Pentru detalii si informatii, feel free to ask!

Cateva poze aici.

20 august 2010

You're amazing...

... just the way you are.



And when you smile, the whole world stops and stares for a while

07 august 2010

Noutati plase sociale

1. Sambata trecuta Twitter a inregistrat mesajul #2.000.000.000. Oare al meu a fost? Oare am castigat ceva? Ei bine, nu! A fost dat din Japonia (@GGGGGGo_lets_go) - era si evident, la cat de multi si geeky sunt aia! Am inteles ca ei dau aproximativ 8 milioane de twitt-uri pe zi (peeeeeste 10% din totalul global). Cred ca e destul de fun sa urmaresti un japonez pe twitter. Iti umple timeline-ul instant :))

2. Facebook Alert! Twitter a introdus acum fix o saptamana serviciul de "profile compatibile". Mare prostie, dar cica evolueaza.

"Suggestions for You" este folosit pentru a pune in legatura userii cu profilele similare dintre cele peste 100 de milioane conturi de pe reteaua sociala.

Userii care apreciaza o sugestie pot sa dea click pe follow, ca de obicei, sau sa ascunda profilul pentru a nu a mai fi vizualizat si pe viitor. Sistemul va folosi un algoritm complex, sustin oficialii Twitter citati de presa internationala, care va sugera userilor profile cu activitati similare.

Cam atat. Ma duc sa respir flacari si-am sa ma intorc balaur. Revin.

Pentru ca e cald.

04 august 2010

Twitter / Facebook

Circula vestea prin targ ca s-ar introduce o taxa pentru contul de Twitter (sau orice alt serviciu similar, vezi Facebook). Aceeasi veste ar trebui sa spuna si ca nimeni nu va fi dispus sa plateasca pentru a abera. :)

Ia te uita ce zice nenea Jeffrey I.Cole, director al Digital Future Study: "O descoperire atat de deosebita precum acest 0% subliniaza dificultatea de a convinge internautii sa plateasca pentru ceva ce la un moment dat au primit gratuit". Evrika!
Puteti vedea intreg studiul aici, in cazul in care chiar sunteti interesati de ce a mai zis Cole.

Pe tine te-ar lasa sufletul sa platesti pentru Twitter sau Facebook?