30 aprilie 2010

PURifica-te!

Intr-o lume ideala, ca cea din balonul meu de sapun, toti sunt buni, nu exista RAU, viata e roz, nu are ce sa se intample. Dar in calatoria lui, balonul ala de sapun intalneste ceva in stare sa il sparga, sa il distruga in cateva secunde si ... PUF!... bubbles bubbles bubbles! Sa spunem ca sapunul nu a fost unul bun si asa cobori pe pamant fara sa vrei. :)



















"Peretii protectori" ai lumii tale ar fi mai rigizi daca ai lua masuri din timp.


PURE by Kaspersky Lab

Se ia un local de fite (pe care le lasi la intrare!), se aduna o mana de oameni (crema societatii), se aduc doua blocuri de gheata si reteta unui eveniment reusit este gata!

Teodor Cimpoesu a facut "intrarea" si cand a vrut sa fluiere... a aparut George Pistereanu! Ne-au "povestit" despre cat de importanta este protectia si cat de eficient este sa o detii (in mediul online, desigur). Senzatia serii au fost cele doua blocuri de gheata sculptate in fata noastra de un nene care face arta cu fierastraul (pariez ca e un sensibil).

Abia astept sa imi instalez "Purificatorul", sa vedem cum functioneaza! Sunt convinsa ca nu o sa ma dezamageasca, imi va dezamorsa bombele ce asteapta la cotitura, iar balonul meu de sapun va ramane intact!


















Si da, omul sfinteste locul!

27 aprilie 2010

Vivi al meu

Leapsa "furata" de la Chinezu':















Al tau cum este "decorat"?

P.S. Vivi = laptopul meu. asa il alint :)

26 aprilie 2010

eh, eh

In drumul meu spre facultate, mergand cu 300 de spartani, am auzit in castile unei tipe (mda.. atata de tare asculta muzica... :) ) melodia de mai jos:


M-a binedispus, ceea ce va doresc si voua.

16 aprilie 2010

Clash of the Titans

Noroc cu ChioRomania ca ne-a adunat si ne-a dus la filmul asta, ca altfel nu l-as fi considerat o atat de buna comedie :) De ce? pai cu siguranta daca ma duceam singura, pe persoana fizica nu stateam langa Auras sau langa Piticu. Asa ca daca aveti de gand sa il vedeti si sa nu va ganditi apoi ca ati dat banii de pomana pe un film 3D care nu prea e 3D.. ii luati pe unul din ei cu voi. sau pe mine :)

(da, decat subtitrarea este 3D)

Costumele actorilor sunt ce a mai ramas de la filmarea 300; kraken-ul isi scutura freza fix cum facea Prince Charming in Shrek; Perseu o salveaza pe Andromeda ca in Titanic; madam Io (frumoasa femeie) moare dar de fapt e vie; Hades nu chelea ca orice om (doar era zeu), ci pe jumatatea dreapta a capului; Zeus e glam; Perseu era semi-zeul cu 5 tati, plin de orgolii copilaresti; daca tii la Acropole atat de mult, nu te uita la filmul asta! - o sa plangi! :))

Pana ajungeti sa va platiti biletul la cinema... va las cu trailerul.



Partea yummy a serii a fost ca am mancat Chio cu Paprica. lovely

09 aprilie 2010

OPEN jazz...

Miercuri seara (7 aprilie) am zis ca e cazul sa mai scot ochii din laptop si sa ii duc la privit oameni simpatici. Asa ca i-am luat (pe ei doi . . .ochii) si am plecat in Open Pub (Tunari 65). Umbla vorba prin targ ca a fost "deschiderea oficiala", desi pana in ziua cu pricina am tot inaugurat locul asta :)

Cum la etaj este zona de lounge, unde ne puteam aseza? Ei, ai ghicit. Gasca lu' Papuc de pe Twitter s-a facut comoda si a ascultat la lumina proiectorului piesele trupei All That (live, of course)

(cu spatele -mandra ca o floare- este subsemnata impartind scaunul cu Matilda Tanascov)

Recomand sa mergeti in locul asta. Servirea se face.. cat ai apasa pe buton (pe bune), iar muzica este de nota 20+

06 aprilie 2010

"Interesant"

... asta auzi cand esti intebat ce nationalitate iti trece prin vene, cand intrebi pe cineva ce parere are despre ceva de care nu are habar, cand nu ai chef/ inspiratie sa dai un raspuns smart, dar si cand cineva iti vede ineptiile si are o reactie... sa spunem normala. :)

... cred ca ar trebui sa te faca sa gandesti de 2 ori inainte de a spune/ intreba ceva. Daca nu cumva te astepti la un raspuns sec, incearca sa nu te mai crezi buricul pamantului si sa nu ai impresia ca daca tu esti "altfel" automat ceilalti sunt praf. ;) Asa ca nu te mai da "rotund" cand mintea ta incepe sa prinda "colturi"

esti doar... interesant!

04 aprilie 2010

Hristos a Inviat!

Vorba vine...

Lasati internetul, lasati muncile, lasati totul si navaliti pe miel, sarmale, cozonaci... Faceti din Paste o zi tocmai buna de bagat in voi ca si cum s-ar termina mancarea de pe planeta. Eventual dati o raita pe la urgente ;) Asa se poarta. Asa ar face un roman veritabil.

Tot mai puteti? Nu e ok, e cazul sa stati la cozi in supermarketuri, sa goliti rafturile de carne si bombe-cu-colesterol

Pofta buna :)

03 aprilie 2010

A squirrel is a rat with a cutter outfit

Cineva imi spunea sa nu ma incred in persoanele carora le plac pisicile. No offence, dar de multe ori mi s-a demonsrat ca persoana respectiva avea peeeerfecta dreptate. Chiar capeti din "calitatile" animalutelor pe care le indragesti. Pana la urma suntem toti niste animale. Urbane.

Nu poti avea prieten o veverita. Este doar un sobolan undercover.


Tu ce animal esti?